Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwsbrief!

Corda Theater brengt events voor 200 personen terug veilig tot leven

24 september 2020

Corda Campus en To The Point Events lanceren coronaproof eventlocatie

Corda Campus, de technologie- en innovatiecampus in Hasselt, lanceert samen met het eventbureau To The Point Events het Corda Theater: een innovatieve, flexibele en veilige locatie om events tot 200 personen te laten doorgaan. De gloednieuwe eventlocatie bevindt zich in het Corda 5 gebouw en is multifunctioneel uitgerust om meetings, congressen en bijeenkomsten op coronaveilige manier te laten doorgaan. Het Limburgse eventbureau To The Point Events, ook gehuisvest op Corda Campus, bouwde de afgelopen maanden een sterke expertise uit in het  organiseren en begeleiden van samenkomsten op een veilige manier en zal het Corda Theater in goede banen leiden.  

Het Corda Theater speelt in op de grote vraag van bedrijven om op een innovatieve, flexibele en veilige manier samen te komen voor events, grote bijeenkomsten of congressen. “We kunnen in de Corda Conference reeds meetings laten doorgaan tot 80 personen, maar we merken een stijgende vraag naar een grotere en flexibele eventruimte die coronaveilig is en volledig voorzien is van high tech apparatuur, aangepast aan de wensen van het bedrijf’, zegt Raf Degens, algemeen directeur Corda Campus. ‘Het Corda Theater brengt al deze zaken samen en is een extra aanvulling op onze bestaande conference service. Bovendien past de samenwerking met Cordabewoner To The Point Events helemaal in ons Corda DNA: we komen tegenmoet aan de vraag van bedrijven en groepen door onze krachten te bundelen en zo een innovatief concept te lanceren.”

 

Corda Theater

 

Het Limburgse eventbureau To The Point Events zet zijn schouders onder de uitbouw en lancering van het Corda Theater. Ze voorzien in de multifunctionele ruimte van 1600 m² een flexibele opstelling waar zowel kleine als grote groepen terecht kunnen. De theater setting geeft 200 personen de kans om op een veilige, maar efficiënte manier samen te komen. De break out ruimtes rond het theater geven ook kleinere groepen de kans om opnieuw in real life van gedachten te wisselen. De ruimte is volledig uitgerust met een high tech geluid- en lichtinstallatie met als neusje van de zalm een haarscherp LED-scherm van 15 m² waardoor je vanuit iedere hoek in de zaal alles perfect kan volgen. Het team van To The Point Events heeft de afgelopen maanden heel wat ervaring opgedaan in het veilig samenbrengen van mensen en zet deze expertise nu ook in in het Corda Theater.

“De coronacrisis heeft ons gedwongen om onszelf heruit te vinden, om van een bedreiging een opportuniteit te maken. En dat is precies waar het Corda Theater voor staat: een ruimte waar we samen bouwen aan een nieuwe toekomst. Een flexibele ruimte waar alles op een veilige manier mogelijk is: van een informele setting met strandstoelen tot een corporate event met livestreaming, een sinterklaasfeest of een gepersonaliseerde productlancering. De mogelijkheden zijn eindeloos. Combineer dat met wat wij al 14 jaar doen: uniek maatwerk, op een coronaveilige manier, en we zijn opnieuw vertrokken voor heel wat onvergetelijke belevingsvolle momenten”, zegt Bart Koninckx, zaakvoerder To The Point Events.

Het Corda Theater opent officieel haar deuren op maandag 21 september, reservaties zijn nu al mogelijk. Nieuwsgierigen zijn vandaag, 18 september, tussen 14u en 16u ook welkom om een kijkje te nemen in het Corda Theater.

Meer info:

Bart Koninckx: zaakvoerder To The Point Events

bart@tothepointevents.be

0472/423221

Raf Degens, algemeen directeur Corda Campus

r.degens@cordacampus.com

0497 59 63 83