Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwsbrief!

5G Life Campus @ Corda Campus in samenwerking met Ericsson

25 mei 2020

Corda Campus, Ericsson en 5G dat gaat hand in hand samen. In 2018 werd op onze campus, als eerste in Europa, een 5G testnetwerk gelanceerd in Corda-A.  Maar daar stopt het natuurlijk niet. We blijven groeien, ontwikkelen en gaan elke keer een stapje verder. Onze volledige campus is inmiddels uitgerust met het ultrasnelle 5G-netwerk waardoor Cordabedrijven kunnen experimenteren met dit hoogtechnologische netwerk.

Wil jij ook ontdekken wat 5G voor jouw bedrijf kan betekenen? Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar waar we precies mee bezig zijn? Of duik je er net graag wat dieper in omdat je heel wat opportuniteiten ziet voor de sector waarin je actief bent? We got you covered. We bieden je drie krachtige en prikkelende formules aan en nemen je met veel enthousiasme mee in ons 5G Corda-Ericsson verhaal. Uiteraard volledig aangepast aan de wensen, verwachtingen en noden van je bedrijf.

Hoe werkt het precies?

1: Starters: een 5G bad dat je zal verbazen

Nog niet helemaal thuis in de wereld van 5G en wat het voor jou en het bedrijfsleven kan betekenen? Goed nieuws want in het starterspakket dompelen we je in een half uurtje tijd helemaal onder in ons 5G-verhaal. Tijdens een rondleiding op Corda Campus stoppen we aan de 5G Life Campus in Corda-A. Dé plek waar alles begon en waar je zelf de mogelijkheden van 5G zal ontdekken. We geven je een korte introductie over de opties, tonen in enkele demo’s wat het écht wil zeggen en we zorgen ervoor dat je helemaal mee bent met 5G. Noem het gerust een 5G-bad in een verstaanbaar jasje met inspirerende en glasheldere demo’s. Demo’s? Zeker weten: denk aan drones, speed tests en een glasheldere uitleg over het hoe en wat op vlak van 5G. Kort, boeiend en vooral high tech! Interesse? Laat het ons weten en wij doen de rest.

Praktisch

 • Voor wie? Iedereen die meer willen weten over 5G
 • Aantal deelnemers: tussen de 7 en 25 per groep
 • Duurtijd: rondleiding + 5G Life Campus stop: 90 min
 • Kostprijs: gratis

2: Pro: wanneer de mogelijkheden van 5G glashelder worden

Heb je al een duidelijk beeld over de mogelijkheden van 5G, maar zou je graag een stapje verder gaan? Hoe kan jouw bedrijf met 5G een verschil maken en waar moet je rekening mee houden? Dan biedt het 5G Pro pakket precies wat je nodig hebt. De 5G experts van Ericsson duiken samen met jou en je collega’s mee in het 5G verhaal. Ze geven info over de technische ins en outs en vertellen je meer over de opties en bedreigingen voor de sector waarin je actief bent. Aan de hand van interessante demo’s tonen ze aan wat 5G in de toekomst zal betekenen en hoe je hier het best mee omgaat. In twee uur tijd ben je helemaal klaar voor ‘the next 5G level’. Zin in? Laat het ons weten.

Praktisch

 • Voor wie? Voor iedereen met een bestaande kennis van 5G die dieper in het verhaal wil duiken
 • Aantal deelnemers: in samenspraak met Ericsson
 • Duurtijd: +/- 2uur
 • Kostprijs: gratis

3: Premium: 5G op jouw maat voor jouw bedrijf

Zie jij de toekomst van je bedrijf in 5G? En wil je echt all the way gaan? Dan is het op maat gemaakte premium pakket precies wat je zoekt. Samen met de Ericsson experts duik je in cases die specifiek voor jouw onderneming van toepassing zijn. In een interactieve workshop wordt er bekeken hoe jouw bedrijf samen met Ericsson een verschil kan maken in de 5G-wereld. Na enkele uren, stap jij met een duidelijk overzicht én heel wat opportuniteiten voor je bedrijf naar buiten. Volledig op maat, volledig Corda.

Praktisch

 • Voor wie: iedereen met concrete interesse in een mogelijke samenwerking rond 5G
 • Aantal deelnemers: in samenspraak met Ericsson
 • Duurtijd: paar uur, te bespreken met Ericsson
 • Kostprijs: te bespreken met Ericsson

Vragen?

Heb je nog vragen? Of ben je geïnteresseerd in één van de pakketten? Stel ze gerust via g.lemmens@cordacampus.com