Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwsbrief!

Webinar Corda Shares Expertise #3: “Hoe maak je als bedrijf een verschil op sociale media”?

20 mei 2020

Leading lady & social media experte, Laurien Celis, van het social media performance agency, Blue Zoo, geeft je een social media bad om niet snel te vergeten.

28 mei 2020 09:30 - 10:30
28 mei 2020 09:30 - 10:30

We horen het wekelijks: ‘Ja hoor, we zijn heel actief op sociale media, maar met weinig effect…’ of ‘social media, dat is niks voor ons bedrijf’, of nog zo eentje: ‘we willen wel actief zijn, maar weten niet goed hoe we het moeten aanpakken…’ Herkenbaar? Come again, want social media experte, Laurien Celis, geeft op 28 mei tijdens onze derde Corda Shares Expertise heel wat tips en tricks om het maximale uit je sociale media aanwezigheid te halen.

Of je nu een start-up, scale-up of grote corporate speler bent, ook jouw bedrijf kan een verschil maken op social media. Het social media performance agency Blue Zoo weet met klanten zoals Q8, Barco of Dash als geen ander hoe het is om bedrijven aantrekkelijk én interessant te maken op social media. Hoe je dat precies doet, kom je te weten op 28 mei om 9u30: digitaal natuurlijk, what else!

Waar, wanneer en voor wie?

Nestel je comfortabel voor je computer op 28 mei om 9u30. Iedereen die na een interactief uurtje met een aantal quick wins aan de slag wil gaan om de aanwezigheid van haar of zijn bedrijf te vergroten, is welkom. Wat mag je verwachten? Een boeiende en interessante sessies met tips en tricks die je meteen kan gebruiken.