Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwsbrief!

PeopleWare

We Make Your Software

PeopleWare maakt unieke software voor unieke bedrijven
Er zijn van die ondernemingen of organisaties die zo uniek zijn dat ze nood hebben aan heel specifieke, gefinetunede software. PeopleWare uit Lier ondersteunt deze buitengewone businesses met software op maat. 

PeopleWare maakt software; dat klinkt wellicht niet meteen erg sexy, maar het verhaal errond is dat van een bijzonder inspirerende business. Onze klanten zijn namelijk bedrijven of organisaties die op één of andere manier anders zijn dan anderen in hun sector of die simpelweg uniek zijn. Ze zijn bijvoorbeeld één van de weinige spelers actief in hun branche, staan uniek in de markt of bezitten andere buitengewone kenmerken.

Dat atypische karakter maakt dat ze vaak hun gading niet vinden in het huidige softwareaanbod. Er is enorm veel goede software op de markt, maar wanneer je business nood heeft aan specifieke toepassingen die vandaag nog niet bestaan, dan kom je bij ons uit. Wij maken software die unieke uitdagingen van klanten ondersteunt in zowat iedere sector.

Meer dan alleen techneuten
Het is een logische perceptie dat we een bedrijf zouden zijn met vooral programmeurs en technische kennis. Dat klopt, maar het is slechts een deel van onze kracht. Bij ons werken ook een groot aantal mensen met functionele kennis; mensen die vooral businesses begrijpen. De gemiddelde leeftijd overstijgt ondertussen ruimschoots de 40 jaar. Functionele expertise en ervaring in het strategisch meedenken met onze gesprekspartners: zaakvoerders, directeurs, bedrijfsleiders… dát zijn de troeven die ervoor zorgen dat we software maken die meer doen dan wat er initieel werd gevraagd.

De ziel van het bedrijf
Bedrijven die hun software uitbesteden verwachten een totaalservice. Wij bouwen software die de unieke processen van onze klanten hun core business optimaliseert.

We zijn meer dan leveranciers. Dat klinkt als een cliché, maar in ons geval is het een accurate omschrijving. We hebben grote bedrijven die al meer dan 20 jaar klant zijn en voor wie we alles doen mbt hun software: bouwen, uitrollen, implementeren, supporteren… We ontzorgen de klant mbt zijn software. Zo’n vertrouwen verwerf je niet zomaar. De expertise die onze mensen opbouwen door mee te denken met klanten uit vrijwel iedere sector, is niet zelden groter dan die van de klant zelf.
Uiteraard nemen we ook de strengste vertrouwelijkheid in acht. Klanten leggen hier hun ziel bloot; daar spring je niet lichtzinnig mee om.

 

 

Corda INCubator
PeopleWare Corda Gebouw Corda 6 - Corda A
50 - 100 +32 3 448 33 38 info@peopleware.be https://www.peopleware.be