Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwsbrief!

FORWARD bouwt next-level en state-of-the-art e-commerce en digitale marketing Salesforce-implementaties. Sterk gericht op klantgerichte technologieën, diensten en oplossingen.
Ze zijn gespecialiseerd in 360°-customer view oplossingen en zijn hoofdzakelijk, maar niet uitsluitend, actief in de Retail sector. Het zijn ingenieurs die de ‘business’ spreken en begrijpen wat het is om een digitale handel te runnen.

Naast het implementeren van de juiste technologieën, richt FORWARD zich altijd op de juiste oplossingen en diensten die het bedrijf naar een hoger niveau tillen, ongeacht de branche.

Met een agile approach levert FORWARD verschillende producten op zoals Commerce Cloud, Service Cloud, Marketing Cloud, Sales Cloud, OMS, CDP,… Ze staan voor een strategische aanpak in overeenkomst met de wens van de klant.
Diepgaande samenwerking, open communicatie en vertrouwen in het team maakt snel schakelen mogelijk binnen een project. Een pro-actieve houding om opportuniteiten te onderscheiden gaat bij hen samen met het centraal zetten van de eindklant.

Ze ondersteunen hun klanten bij het uitrollen en het onderhoud van hun platform om dit kwaliteitslabel te blijven verzekeren.

FORWARD bouwde in amper 5 jaar een mooi klantenportfolio op in verschillende industrieën: Retail (JBC, Torfs, Omoda, Krëfel, Hunkemöller, MS Mode, V&D, INNO, Coolcat, America Today, CKS,…), Consumer Goods (Neuhaus, CASA Shops, vidaXL,…) Telecom (Orange), Automotive (D’Ieteren Auto), Pharma & Cosmetics (Multipharma, Planet Parfum, Di), Hospitality (Lunch Garden, Martin’s Hotels), Manufacturing (Sibelco, Magotteaux, Atlas Copco), Real Estate (ERA) , Media (DPG Media)…

Naast het opleveren van kwalitatieve projecten, zijn ze ook erg gefocust op een sterke interne cultuur. FORWARD noemt zichzelf een tribe en stelt hun ‘tribe members’ centraal.
Het opleveren van geweldige projecten is enkel mogelijk is als er geen ‘wij’ en ‘zij’ zijn, maar alleen samengewerkt wordt tussen ‘ons’.

FORWARD maakt deel uit van Xplore Group, een deel van de Cronos Group met focus op digitale services en e-commerce.

 

 

Forward Corda Gebouw Corda 2
50 - 100 011771720 info@forward.eu https://forward.eu/