Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwsbrief!

Corda goes Pukkelpop 2023

13 juni 2023

Klaar om te dansen op heerlijke beats en te genieten van fantastische optredens? Goed nieuws, Corda goes Pukkelpop!

Om jouw zomer helemaal af te maken én om je te bedanken dat je deel uitmaakt van onze community, geven we ook dit jaar vijf combitickets voor Pukkelpop weg. Spannend? Wees maar zeker!

Hoe gaat het in zijn werk?

Van 19 tot 23 juni loopt onze Corda goes PKP-week. Van maandag tot en met vrijdag geven we elke dag één combiticket weg. Ben jij klaar om mee te doen? Hier is wat je moet weten:

  • Elke dag verstoppen we onze Corda-strandstoel ergens op de campus. Hou je ogen open, want de stoel kan overal zijn. Op onze Instagram stories vind je tips om je zoektocht makkelijker te maken. Hou daarom onze Instagrampagina: @cordacampus zeker in de gaten. De wedstrijd start zodra de eerste tip gedeeld wordt.
  • Maar het is niet gewoon wie zoekt die vindt. We vragen je ook om een specifiek voorwerp mee te nemen naar de cordastoel. Welk voorwerp? Dat laten we je de dag zelf weten op onze Instagram story.
  • Ben jij de eerst die de stoel vindt? Dan rest er je nog één to do alvorens je het ticket in de wacht sleept: je maakt een knotsgekke, creatieve of gewoon super leuke selfie op de cordastoel mét je Corda bucket hat en deelt deze met de #cordagoespkp op Facebook en Instagram. Het spreekt voor zich dat Corda Campus taggen noodzakelijk is.

Is dat allemaal gelukt en was je als eerste aan de stoel? Dan ga jij drie dagen dansen, zingen en feesten op Pukkelpop.

Voor wie?

Voor iedereen die actief is op onze campus. Je kan enkel een ticket bemachtigen als je werkzaam bent op Corda Campus. Per bedrijf kan er maar één ticket weg gegeven worden. Was jij als eerste aan de stoel? Stuur dan gerust een mailtje naar Goele om al je gegevens door te geven (g.lemmens@cordacampus.com) – naam, voornaam, bedrijfsnaam, contactgegevens én je selfie.

Vragen? Let us know!