Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwsbrief!

CORDA CONNECT: E-Volve

31 januari 2022

De Corda Latte en Het Cordaat zijn onze favoriete lunchplaatsen!

Neen, E-Volve is niet de elektrische versie van een Zweeds automerk dat je terugvindt in Corda A, maar wel zeer snel groeiend bedrijf in de ondersteuning op vlak van sales, marketing en communicatie. Zaakvoerder Loriana Allegrezza heeft haar team van ‘Business Stylists’, zoals de medewerkers worden genoemd, in ijltempo op de kaart weten te zetten. “We zijn tijdens de eerste lockdown naar Corda gekomen, dus veel interactie met andere bewoners heeft er nog niet ingezeten…”

 

E-Volve: een benaming waar over nagedacht is!

“Uiteraard”, lacht Loriana. “Het komt van het Engelse werkwoord ‘to evolve’ of evolueren. Het is onze core business om klanten te helpen in hun ontwikkeling, meer bepaald bij het aantrekken van nieuwe klanten, de juiste medewerkers, leveranciers en andere partnerorganisaties. Onze mensen, die we Business Stylists noemen, springen bij op vlak van sales, marketing en communicatie (SMC). Dat doen we volgens een eigen methode, die we ons ‘SMC-plan’ genoemd hebben. Het gaat om een strategisch traject dat bij al onze klanten een grote meerwaarde biedt. Vandaar ook dat we de werkwijze gepatenteerd hebben.”

 

Als we de slagboom van Corda voorbij zijn, hoe geraken we dan tot aan jouw voordeur?

“Corda A is niet zo moeilijk te vinden. En eens je in het gebouw bent, vraag je best de weg naar To The Point Events. Dat zijn onze buren, dus missen wordt moeilijk (lacht).”

 

Had je een voorgevoel dat Corda het goede biotoop voor je business zou zijn?

“Ja, ik was op zoek naar een inspirerende omgeving waar onze Business Stylists graag naartoe zouden komen. Het is veel aangenamer om te werken op een plek waar je anderen kunt ontmoeten en er veel faciliteiten aanwezig zijn. Een frisse neus halen of een gezellige coffeebreak maken de dag heel wat aangenamer. En ook de centrale ligging van de campus in Limburg was een belangrijk argument om naar hier te komen. Niemand zit graag vele uren in de auto…”

 

Wie ben je hier zoal tegen het lijf gelopen?

“We zijn pas tijdens de eerste lockdown verhuisd, dus in het eerste jaar was er van ‘echte’ interactie niet veel sprake. We hopen dat daar wel snel verandering in komt!”

 

Je hebt toch al bedrijfsleiders op het oog om eens een koffie of pintje mee te gaan drinken?

“Zeker. Jeroen Meens van Cynex of Stijn Bijnens van Cegeka lijken me interessante gesprekspartners. Ik nodig ze zeker eens uit in de Corda Latte of Het Cordaat, want dat zijn sowieso onze favoriete locaties om te lunchen.”

 

Ben je al eens verloren gelopen op de campus?

“De eerste maanden was het best wel indrukwekkend om de hoeveelheid van bedrijven hier te ontdekken. Er komen er nog elke dag bij, en dat vinden wij prima. Ook de plannen om nog extra faciliteiten te gaan bouwen, juichen we toe. We houden van evolutie, remember?”

 

Dingen die je nog mist?

“Een permanente supermarkt zou leuk zijn, zodat ik voor het vertrek naar huis nog snel wat essentiële boodschappen kan oppikken. Daarnaast denk ik ook aan een plek voor stoelmassages, waar je af en toe kunt ontspannen.”

 

En een goede suggestie om elders ter wereld een tweede Corda Campus te bouwen?

“Voor ons moet dat niet te ver zijn. Onze volgende stappen situeren zich misschien op de Nederlandse markt, dus voor een bijkomende vestiging begeven we ons graag naar Maastricht of Eindhoven.”