Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwsbrief!

Corda goes ART TECH & Sport voor kids!

10 juni 2020

Boeiende wetenschap- en sportkampen voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar op onze campus!

06 juli 2020 09:00
06 juli 2020 09:00

Zelf een tekenfilm ontwerpen? Een robot ontwikkelen en besturen? Of liever met drones vliegen en je eigen bibberspel creëren? En dat allemaal tussen leuke sportlessen door waar je al je energie kwijt kan?

Het kan deze zomer allemaal tijdens de ART TECH & Sportkampen op onze campus voor kids van 6 tot 14 jaar. Samen met de Techniek- en wetenschapsacademie, Kindsheid Jesu en de Stad Hasselt organiseren we opnieuw de eerste twee weken van juli en de laatste twee weken van augustus (onder voorbehoud) leerrijke, sportieve en coole kampjes. Ideaal om je kids wat bij te leren tijdens de zomermaanden.

Voor wie en waar?

De kampen gaan door in de lokalen van Kindsheid Jesu op Corda Campus. De sportlessen gaan door in de sporthal van Kindsheid Jesu. We voorzien drie groepen kinderen, in totaal vormen ze één bubbel van 50 personen (met 4 begeleiders):

  • 6-9 jaar: 2x 12 kinderen
  • 10-12 jaar: 11 kinderen
  • +12 jaar: 11 kinderen

Hoe gaat het in zijn werk?

Boeiend, afwisselend en hip, maar vooral ook veilig natuurlijk. Gezien de huidige Covid-situatie nemen we geen risico en zorgen we ervoor dat kinderen en begeleiders zich goed en veilig voelen tijdens de kampen. Zo passen we volgende maatregelen toe:

  • We werken met één ‘bubbel’ van 50 personen (inclusief begeleiders) zodat de kinderen en begeleiders geen mondmaskers moeten dragen, maar zich vrij kunnen bewegen tijdens de lessen en pauzes.
  • Handen wassen is verplicht op vastgelegde momenten (voor- en na de lunch, bij wissel van de groepen, voor het naar huis gaan etc…) voor zowel kinderen als begeleiders.
  • We voorzien een kiss & ride zone voor de ouders waar de begeleiders de kinderen opvangen en begeleiden naar het lokaal. Op die manier blijft de locatie een veilige zone waar geen externe toegang toe hebben.

Inschrijven?

De inschrijvingen openen op 13 juni vanaf 09u00 uur via www.sporthasselt.be . De eerste inschrijfronde is uitsluitend voor bewoners in de stad Hasselt. Vanaf 15 juni om 17u00 zijn de inschrijvingen open voor iedereen. De plaatsjes zijn beperkt dus wacht niet te lang!