Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwsbrief!

Xplore Group

Xplore Group is een succesvol en onafhankelijk ecosysteem van competence centers die gespecialiseerd zijn in digitale platformen en commerce solutions. Elk competence center beschikt over zijn eigen experten in een bepaalde technologie of oplossing. Hierbij staat innovatie en ondernemerschap centraal.

Met 9 locaties in 3 verschillende landen en meer dan 800 ‘Xplorers’ zijn wij een regionale en lokale partner voor onze klanten.

Xplore Group kan, door zijn unieke aanpak, een brede waaier aan diensten aanbieden:

Tijdens onze projecten kiezen wij voor co-creatie en colocatie met de klant zodat we kunnen toewerken naar een kwalitatieve, maar ook gepersonaliseerde oplossing. Daardoor slagen we er in lange termijn-partnerships uit te bouwen.

Xplore Group is een bedrijf met een start-up mentaliteit waarbij ook jong talent zich voluit kan ontplooien in een stabiele werkomgeving. We werken ook graag samen met gedreven studenten. Nog tijdens hun opleiding proeven ze bij ons van het bedrijfsleven tijdens projecten, stages of vakantiewerk.

Werken voor Xplore Group is een buitengewone ervaring. Wij zijn gepassioneerd omtrent onze job en onze klanten. Bovenal geloven wij in plezier op het werk.