Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwsbrief!

Enabling teams to continuously delivery qualitative software

Bij Refleqt specialiseren we ons in alles wat nodig is om continuous delivery te implementeren. Dit doen we met een hele sterke nadruk op geautomatiseerde kwaliteit.
Samen met onze klanten werken we een op maat gemaakte testaanpak uit en/of pakken we uitdagingen in het huidige testproces aan. Hierdoor verhoogt de kwaliteit, versnelt de time-to-market en vermindert de kans op productiefouten, met een kostenverlaging als gevolg.
Om dit op een succesvolle manier te realiseren, beschikken we over een team van ervaren functionele analisten en test automatisatie engineers. Zo verzorgen we de gehele ketting van initieel concept tot finale oplevering op een kwalitatieve manier.
Onze focus ligt op technische complexe omgevingen waarbij we met behulp van voornamelijk open source tools (zoals swagger-codegen, Rest-Assured, Cucumber, Selenium, jmeter, Gatling…) streven naar betrouwbare oplossingen.
Als onderdeel van de Xplore Group, beschikken we over een uitgebreid netwerk en zijn we in staat om een cross-functioneel team van experts te voorzien. Klanten zoals Toyota, Argenta, Pioneer, Hubo, Randstad, etc. zijn enkele van onze succesverhalen.