Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwsbrief!

Hallo!

Wij zijn een partner die zich specialiseert in de ontwikkeling van webapplicaties. Niet enkel gedreven door marketing, maar ook door het opleveren van betrouwbare, geïntegreerde en performante websites, webshops of applicaties.

Onze visie is om applicaties te bouwen die schaalbaar zijn en onderhoudbaar op lange termijn. Daarom gebruiken we een duidelijk, gedefinieerde projectaanpak, reeds bewezen software methodologies en begeleiden we klanten in het optimaliseren van conversie en klantenervaring.

It’s all about the people

Het moet plezant zijn! Als het op onze mensen aankomt, zorgen we dat ze houden van hun job. Wanneer je niet gepassioneerd bent door wat je doet, zal dit zich wellicht vertalen naar de kwaliteit van het project. Daarom proberen we onze professionele aanpak zo aangenaam en leuk mogelijk te maken.

Cronos Connectie

Aangezien wij deel uitmaken van de Cronos Groep, kunnen we gemakkelijk beroep doen op andere IT competentie centra. De Cronos Groep is een ICT holding dat bestaat uit +350 bedrijven en meer dan 5000 IT professionals, elk gespecialiseerd in een specifieke ICT-tak: usability, user experience, mobile, strategy, ERP, CRM, BI…

Meer weten?

Check https://www.phpro.be/nl!