Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Bikevalley
Sector: Fiets- en sportindustrie www.bikevalley.be
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief!

Newpoint Professionals

EXPERTS IN PROJECT MANAGEMENT

Newpoint Professionals is een ingenieursbureau, gespecialiseerd in Project Management voor industriële en engineeringprojecten. Binnen die niche ondersteunen we u op verschillende vlakken. Zo zorgen we samen dat uw projecten op de best mogelijke manier uitgevoerd worden, binnen de afgesproken deadline en budget. Een hele opgave, waarvoor u niet altijd voldoende capaciteit of expertise in huis heeft.

Wij leveren betrouwbare Project Managers voor het managen van uw projecten. Dat kan als externe consultant, waarbij de Project Manager continu begeleid wordt door één van onze senior Project Managers zodat kwaliteit gegarandeerd is. Zoekt u een Project Manager voor de eigen payroll? Wij vinden voor u het juiste profiel. Werving en selectie van Project Managers is een essentieel onderdeel van onze core business. Dat kan met onmiddellijke aanwerving of via Try & Hire.

In onze open opleidingen verschaffen we de Project Manager een brede en robuuste kennis van het vakgebied Project Management. Met onze in company-trainingen en on-the-job coaching sluiten we naadloos aan op de werkervaring van de Project Manager en de procedures, tools en templates van uw organisatie. Project Management processen worden in de praktijk toegepast en de persoonlijke competenties van de Project Manager worden verder ontwikkeld.

Heeft u nood aan een betrouwbare en gestructureerde aanpak om uw investeringsprojecten op tijd en binnen budget op te leveren? Wij kunnen u ondersteunen bij het optimaliseren van uw Project Management processen en bij het opstellen van doeltreffende tools en templates. We hebben een ruime ervaring met het implementeren en opvolgen van een moderne en effectieve aanpak van projecten in internationale bedrijven.

 

© 2020 Corda Campus