Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwsbrief!

DeltaBlue is een software ontwikkelaar dat bedrijfssoftware aanbiedt ter ondersteuning van IT ontwikkel- en hosting-vraagstukken. Met behulp van het DeltaBlue PaaS platform kunnen  bedrijven zich weer richten op business value in plaats van IT operations, infrastructuur en  langlopende, complexe ontwikkeltrajecten.

Het platform wordt als een saas oplossing aangeboden waarmee ontwikkelaars en ook niet-technische medewerkers de gehele levenscyclus van idee tot software product met behulp van een uiterst gebruiksvriendelijk webportaal kunnen faciliteren.

Het product wordt in licentievorm als een subscription verkocht aan de eindklanten in combinatie met een wereldwijde cloud hosting waarop een klant de applicaties kan runnen. Voor de grotere klanten en resellers wordt tevens de mogelijkheid geboden het platform op eigen infrastructuur te deployen.

Het platform biedt voor partners en resellers de mogelijkheid hun eigen toevoegingen en producten aan te bieden in de marketplace. Wekelijks wordt daarmee het portfolio uitgebreid en stijgt daarmee de toegevoegde waarde van het platform voor onze klanten.

Een PaaS platform is de volgende fase in de cloud ontwikkelingen waarbij een klant nog verder ontzorgd wordt van IT operations en infrastructuur vraagstukken. Met behulp van het DeltaBlue paas platform is mogelijk geworden om een traditionele applicatie te ontwikkelen, aan te passen en verbeteren zonder enige kennis van infrastructuur of servers. We maken daarbij gebruik van blueprints, dit is een hulpmiddel om de relaties tussen applicaties, applicatie componenten en infrastructuur te beschrijven. Deze blueprints kunnen vervolgens via een zeer gebruiksvriendelijk webportaal op het paas platform worden gedeployed. Waarbij de omgeving, waarop de applicatie gedepoyed kan worden, varieert van een zware, grote en schaalbare productieomgeving tot aan een ontwikkelomgeving van een developer. We bieden daarmee een consistente en uniforme beleving voor iedereen. Dit levert vele voordelen op:

  • Nooit meer wachten op een server bij aanvang van een nieuw software product.
  • Onbeperkt kunnen testen en valideren, ook van parallelle ontwikkelingen.
  • Een ontwikkelaar heeft geen kennis van servers meer nodig.
  • Altijd en overal de mogelijkheid om dezelfde software versies te draaien zonder tussenkomst van derden.
  • Veilig, betrouwbare en schaalbare productieomgeving.
  • Veel standaard componenten waardoor er minder ontwikkeltijd nodig is.

Met het platform wordt dus gegarandeerd een snellere time to value geleverd.