Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief!

BCT

Information creates.

BCT is ervan overtuigd dat kritische informatie proactief ter beschikking moet zijn voor de juiste mensen om professioneel te kunnen handelen! Alleen met gerichte informatie in de juiste context kunnen professionals de beste beslissingen nemen. Op deze manier draagt grip op informatie bij aan een veilige, kansrijke en duurzame wereld.

We zijn een aanjager van innovatie en helpen organisaties hun bestaansrecht te borgen. Als specialist in informatiemanagement ondersteunen we hen in de groei naar een kennisgedreven organisatie om zo het maximale uit informatie te halen. Hiervoor zetten we hoogwaardige Enterprise Information Managementtechnologie (EIM) in waarmee dagelijks meer dan 150.000 eindgebruikers werken. Sinds de start ruim 30 jaar geleden, hebben we een klantportfolio opgebouwd van meer dan 800 organisaties in overheid, semi-overheid en het bedrijfsleven.

BCT staat voor verantwoord, veilig en duurzaam informatiemanagement met inachtneming van Governance, Riskmanagement en Compliance (GRC), waar informatie direct en contextgevoelig beschikbaar is op een transparant, compliant en toekomstgericht platform – zodat u regie kunt blijven voeren over uw professie en u de kansen kunt benutten die de digitale wereld biedt.

© 2020 Corda Campus