Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwsbrief!

Corda Keynote #36: Dieter Van Esch

15 september 2021

Social media: hoe ga jij de strijd aan?

12 oktober 2021 18:00 - 21:00
12 oktober 2021 18:00 - 21:00

We kunnen er niet om heen: social media is er altijd en overal. Het zet personen en bedrijven in een positief daglicht, tilt ze naar een hoger niveau of het brengt ze net volledig ten val.. De (onbewuste) impact is niet te onderschatten, niet voor klanten, niet voor volgers of simpelweg voor jou en mij. Op dinsdag 12 oktober neemt Dieter Van Esch, co-founder van CaptainWork en social media expert, het woord op onze Corda Keynote. Hij dompelt je in een uurtje tijd volledig onder in de complexe en uiterste boeiende wereld van social media.

Wat mag je verwachten? Geen macro- cijfers of wazige tendenzen uit allerlei windstreken. Wel een hands-on en down-to-earth keynote vol expertise over het reilen en bestrijden van de achtkoppige draak, ‘social media’ genaamd. Nadat hij eerder voor Tim Verheyden en Pano al heel Eeklo aan de pastinaak kreeg, komt Dieter in ons auditorium enkele succesrecepten en potentiële valkuilen met je delen.

Wil je erbij zijn? Top!

Wil je er graag bij zijn tijdens onze Corda Keynote op dinsdag 12 oktober? De Corda Keynote is volledig gratis, inschrijven is wel nodig. Kan je er toch niet bij zijn? Geef ons dan zeker voor 6 oktober om 15u een seintje of er wordt een no-show fee van 25 euro aangerekend.

Schrijf je hier in!