Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Bikevalley
Sector: Fiets- en sportindustrie www.bikevalley.be
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief!

Plug.In Office

Wat doen we?
Plug.In Office kan heel wat ervaring bieden op vlak van personeels-en loonadministratie, boekhoudkundige administratie en office management. Zo nemen wij allerlei administratie uit handen van de zelfstandige, ondernemers en werkgevers van kleine en middelgrote KMO’s uit Limburg. Op die manier kan u zich focussen op wat echt belangrijk is voor u: ondernemen.

Hoe doen we dat?
We streven er naar om uw administratieve procedures te vereenvoudigen, te digitaliseren en zelfs volledig uit handen te nemen. Met oog voor detail streven we er naar zo spoedig mogelijk kwaliteitsvolle en gepaste oplossingen aan te bieden aan uw onderneming. We willen bouwen aan het vertrouwen met onze klanten. Op die manier trachten we een lange-termijn samenwerking tot stand te brengen. Op maat van uw noden.

Waarom doen we wat we doen?
Wij zijn gepassioneerd door ons vak. En voor u als ondernemer, geeft al dat administratief “gedoe” niet meteen een energie-boost. Integendeel, de administratieve rompslomp die komt kijken bij het runnen van een zaak, zijn lastige verplichtingen die meestal blijven liggen tot het laatste moment. Op minder tijd, meer gedaan krijgen, dat drijft ons.

© 2020 Corda Campus