Corda Campus is part of a bigger network:

Droneport
Sector: Drone-industrie www.droneport.eu
BioVille
Sector: Health & Care sector www.bioville.be
Corda Incubator
Sector: Technologie- en servicessector www.cordaincubator.be
C-mine Crib
Sector: Creatieve en innovatieve business c-minecrib.be
IncubaThor
Sector: Smart energy www.incubathor.be
Greenville
Sector: Circulaire economie www.greenville.be/
Agropolis
Sector: Land- en tuinbouw www.agropolis-kinrooi.be

Nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief!

Op zoek naar kwalitatieve begeleiding voor uw HR-beleid in uw buurt? Contacteer ons! Onze services: Rekrutering & selectie, Talent management, Outplacement en HR interim management.

Ascento begeleidt u in elke fase van uw HR-beleid. Bent u op zoek naar nieuw talent voor uw onderneming? Wilt u investeren in de mensen die al bij u werken door hen workshops of coaching aan te bieden? Of bent u op zoek naar een hr-expert met ervaring, die direct beschikbaar is? Moet u afscheid nemen van een collega of ondergaat uw bedrijf momenteel een reorganisatie? Onze experts versterken het hr-beleid van uw organisatie, maken uw onderneming en medewerkers wendbaar en bereiden u voor op de toekomst.

De kracht van ascento is dat we geloven in talent mobility: een totaalaanpak waarin rekrutering, selectie, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. De focus ligt daarbij altijd op de talenten van de (nieuwe) medewerkers, want het zijn de mensen die het verschil maken voor uw organisatie. En omdat elk bedrijf en elke sector zijn eigen uitdagingen kent, ontwerpen we voor elke klant een oplossing op maat.

Wilt u graag advies met betrekking tot de talent mobilty van uw bedrijf? Maak dan een afspraak met een van onze experts.

© 2020 Corda Campus